Opettajat

Raija Jensen on toiminut ratsastuksenopettajana 70-luvun alusta ja on kouluttautunut mm. kuuluisassa Cadre Noirin ratsastuskoulussa Ranskassa. Hän on myös opettanut Hevosopistolla Ypäjällä tulevia uusia ratsastuksenopettajia.

Saara Rantapuu-Kivelä on ollut koulussamme ratsastuskoulun opettajana 1990-luvun alusta ja oli ensimmäisten ratsastuksenopettajien joukossa, jotka suorittivat Ypäjällä opettajien Master-tutkinnon, mikä on alan korkein ammatillinen tutkinto, jonka Suomessa voi hankkia. Saara opettaa arkipäivisin sekä lisäksi viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Nora Smolsky on kokenut ratsastuksenopettaja, joka pitää ponitunnit maanantaisin, sekä joka toinen lauantai. Sekä tuuraa tarvittaessa muinakin päivinä.

Amanda Tamminen pitää tunnit sunnuntaisin ja toimii tuuraajana muinakin päivinä.Lisäksi Amanda pitää ponien päiväkurssit ja minikurssit kesällä. Aina positiivinen Amanda valmentaa paljon eri talleilla ja on ammatiltaan lastentarhanopettaja, ja on käynyt SRL:n valmentajakoulutuksen. Lisäksi Amanda kilpailee ja valmentautuu ahkerasti omalla Kipunan Yllätys- hevosellaan kouluratsastuksessa.

Elina Raula on kokenut ratsastuksenopettaja, joka pitää ponitunnit perjantaisin.

Pia Putkonen on koulutukseltaan hevostenhoitaja ja nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja ja opiskelee parhaillaan ratsastuksenohjaajaksi Ypäjällä. Pia kilpailee koulu- ja esteratsastuksessa ja pitää ponitunnit tiistaista torstaihin ja joka toinen lauantai, lisäksi Pia tekee tallia ja pitää hoitajille/ratsastajille teoriatunteja.

Veera Lampi on Soukan Tallin kasvatteja 80-90- luvulta ja on opiskellut ratsastuksenopettajaksi Saksassa. Veera pitää keskiviikkona 18-19 hevostunnin ja tuuraa tarvittaessa muinakin päivinä. Lauantaisin Veeran löytää tallilta poniäitinä ja usein iltatallista ruokkimasta.

Tallista pitää huolen ammattitaitoinen henkilökunta: Emmi Moilanen hevostallissa ja Katarina Ehrsten ponitallissa.