Opettajat

Raija Jensen on toiminut ratsastuksenopettajana 70-luvun alusta ja on kouluttautunut mm. kuuluisassa Cadre Noirin ratsastuskoulussa Ranskassa. Hän on myös opettanut Hevosopistolla Ypäjällä tulevia uusia ratsastuksenopettajia.

Saara Rantapuu-Kivelä on ollut koulussamme ratsastuskoulun opettajana 1990-luvun alusta ja oli ensimmäisten ratsastuksenopettajien joukossa, jotka suorittivat Ypäjällä opettajien Master-tutkinnon, mikä on alan korkein ammatillinen tutkinto, jonka Suomessa voi hankkia. Saara opettaa arkipäivisin sekä lisäksi viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Pauliina Fioravanti (os. Vallenius) valmistui Ypäjältä ratsastuksenohjaajaksi useampi vuosi sitten. Pauliina piti säännöllisesti tunteja Soukassa kunnes muutti hevostöihin Saksaan. Nyt useamman vuoden ulkomaan kokemuksen jälkeen Pauliina on takaisin Soukassa ja opettaa lauantaisin, sunnuntaisin ja keskiviikkoisin.

Nora Smolsky ja Elina Raula aloittivat ratsastustuntien pitämisen Soukassa marraskuussa 2018. He ovat kumpikin erittäin kokeneita ratsastuksenopettajia ja toivotamme heidät lämpimästi mukavaan joukkoomme!

Tallista pitää huolen ammattitaitoinen henkilökunta: Katarina Baston hevostallissa ja Emmi Moilanen ponitallissa.