Opettajat

Raija Jensen on toiminut ratsastuksenopettajana 70-luvun alusta ja on kouluttautunut mm. kuuluisassa Cadre Noirin ratsastuskoulussa Ranskassa. Hän on myös opettanut Hevosopistolla Ypäjällä tulevia uusia ratsastuksenopettajia.

Saara Rantapuu-Kivelä on ollut koulussamme ratsastuskoulun opettajana 1990-luvun alusta ja oli ensimmäisten ratsastuksenopettajien joukossa, jotka suorittivat Ypäjällä opettajien Master-tutkinnon, mikä on alan korkein ammatillinen tutkinto, jonka Suomessa voi hankkia. Saara opettaa arkipäivisin sekä lisäksi viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Anni Särkilahti on kokenut ratsastuksenopettaja, joka pitää ponitunnit maanantaisin ja tuuraa tarvittaessa muinakin päivinä. Anni kilpailee aktiivisesti kouluratsastuksessa ja menestyy hyvin!

Amanda Tamminen pitää tunnit keskiviikkoisin ja sunnuntaisin ja toimii tuuraajana muinakin päivinä.Lisäksi Amanda pitää ponien päiväkurssit ja minikurssit kesällä. Aina positiivinen Amanda valmentaa paljon eri talleilla ja on ammatiltaan lastentarhanopettaja, ja on käynyt SRL:n valmentajakoulutuksen. Lisäksi Amanda kilpailee ja valmentautuu ahkerasti omalla Kipunan Yllätys- hevosellaan kouluratsastuksessa.

Pia Putkonen on koulutukseltaan ratsastuksenohjaaja (Ypäjä), hevostenhoitaja ja nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja. Pia kilpailee koulu- ja esteratsastuksessa ja pitää ponitunnit tiistaista torstaihin ja lauantaisin, lisäksi Pia tekee tallia ja pitää hoitajille/ratsastajille teoriatunteja.

Veera Lampi on Soukan Tallin kasvatteja 80-90- luvulta ja on opiskellut ratsastuksenopettajaksi Saksassa. Veera  tuuraa tarvittaessa tuntiopettajana. Lauantaisin Veeran löytää  usein iltatallista ruokkimasta.

Tallista pitää huolen ammattitaitoinen henkilökunta: Salla Herranen hevostallissa ja Tiina Turunen ponitallissa.