Opettajat

Raija Jensen on toiminut ratsastuksenopettajana 70-luvun alusta ja on kouluttautunut mm. kuuluisassa Cadre Noirin ratsastuskoulussa Ranskassa. Hän on myös opettanut Hevosopistolla Ypäjällä tulevia uusia ratsastuksenopettajia.

Saara Rantapuu-Kivelä on ollut koulussamme ratsastuskoulun opettajana 1990-luvun alusta ja oli ensimmäisten ratsastuksenopettajien joukossa, jotka suorittivat Ypäjällä opettajien Master-tutkinnon, mikä on alan korkein ammatillinen tutkinto, jonka Suomessa voi hankkia. Saara opettaa arkipäivisin sekä lisäksi viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Nora Ritala toimii poniopettajana ja on ratsastanut tunneilla tallillamme 19 vuoden ajan! Nora on osallistunut ratsastuskoulujen välisiin mestaruus-kilpailuihin, mutta on kiinnostunut enemmän opettamisesta kuin kilpailemisesta. Nora on toiminut erittäin pidettynä sijaisena jo vuosia ja pitää tunnit sujuvasti niin Suomen, Ruotsin kuin Englannin kielelläkin. Nora opettaa sunnuntaista torstaihin.

Pauliina Fioravanti (os. Vallenius) valmistui Ypäjältä ratsastuksenohjaajaksi useampi vuosi sitten. Pauliina piti säännöllisesti tunteja Soukassa kunnes muutti hevostöihin Saksaan. Nyt useamman vuoden ulkomaan kokemuksen jälkeen Pauliina on takaisin Soukassa ja opettaa pääasiassa lauantaisin ja sunnuntaisin.