Hinnasto syyskausi 2022

Koko maneesin tunnit 22h*

Hinta / €

L-ER:n jäsen

934

GreenCard

956

Lisäkausikortti(L-ER jäsen)

880

Jaetun maneesin tunnit 22h

 

L-ER:n jäsen

845

GreenCard

868

Lisäkausikortti

825

Aamutunnit 10h

425

opiskelijakortilla aamutunneista -10%

 

Alkeiskurssi 15h

685

Alkeiskurssi II  20h

782

Minikurssi 5 x 30min

190

Irtotunti

50

Yksityistunti (1-2henkilöä) / hlö

100

Valmennus/Pienryhmä

60 - 70

Ponitalutus (ei opetusta)

25

Extratunti kausikorttilaiselle  koko maneesi/jaettu

40 / 38

Kisavuokra/itsenäinen/kurssivuokra 

35-45

 

* Koko maneesi tarkoittaa, että talvikaudella, noin. lokakuusta huhtikuuhun, käytössä on sään niin sanellessa koko maneesi. 

Varaamalla paikan kausikorttiryhmästä, sitoudut kausimaksuun ja paikkaan koko kaudeksi! Huomioithan, että jos peruutat paikkasi kauden jo alettua, laskutamme ensimmäisen tunnin. Hinnastossamme ei ole hintaa puolikkaalle kausikortille ja mikäli ratsastat vain osan kauden tunneista, veloitamme irtotuntihinnan/tunti.

Mikäli keskeytät kauden, veloitamme käytetyistä tunneista irtotuntihinnan ja peruutusmaksun, mahdollinen erotus palautetaan.

Smartum-  ja Edenred-liikunta/virikesetelit,   sekä luottokunnan Virikesetelit käyvät meillä. 

Jos sinulla on SporttiPassi käytössä, voit maksaa henkilökohtaisen harjoittelumaksusi SporttiPassin verkkomaksulla. Kirjaudu sisään omilla tunnuksilla sivulla www.sporttipassi.fi ja valitse SporttiPassin verkkomaksu. Valitse riippuvalikosta Lounaisrannikon ratsastuskoulu. Kirjoita summa euroissa, kirjoita laskun viite, paina maksa. Säilytä saamasi tekstiviesti kuittina.

HUOMIO!

Maksaessasi liikuntaedulla verkossa/mobiilisovelluksen kautta, toimita kuitti sähköpostiin info@ratsastuskoulu.com, jotta maksusi hyvitetään laskustasi.