Soukan tallin hevoset

Axer "Axu"

7v eestinhevosruuna Axer, tuli alkukesällä 2015. Axu on kiltti ja tasainen, ja hyppää mielellään. Axusta saamme erittäin mukavan lisän tuntihevosten porukkaan.

Blue Moon "Muumi"

Tamma Blue Moon on syntynyt vuonna 2012. Muumi on todella herkkä ja miellyttävä pikkutamma, joka hyppää erittäin hyvin. Muumi tuli jo helmikuussa, mutta menee vasta muutamia tunteja.

Depua S

11v puolalainen ruuna Depua S tuli Soukkaan syksyllä 2016. Depua on kilpaillut aikaisemmalla omistajallaan kaikkia lajeja ja on oikein taitava ja reipas.

Kylie "Kylli"

Tallin oma kasvatti Kylie on siirtynyt menestyksekkään esteratsun uran jälkeen ratsastuskoulun tuntihevoseksi. Kylie on herkkä ja energinen, hyppää hienosti ja sillä on kauniit liikkeet.

Gee W Zephyros "Gee"

Gee W Zephyros on 10v FWB tamma i. Zapateado. Gee on kiltti ja rauhallinen ratsastaa ja luotettava myös tallissa.

Lambrusco "Lamppu"

Lambrusko on syntynyt vuonna 2012 ja on iso, elegantisti liikkuva ruuna. Kesän ajan enemmän vielä henkilökunnan koulutuksessa.

Nils Mousse "Nasse"

Nils Mousse eli Nasse on vuonna 2001 syntynyt herkkä ranskalaisruuna. Nasse on asunut yksityistallissa noin viiden vuoden ajan ja kilpaillut sinä aikana alueluokissa 120 cm saakka. Nasse on todella kiltti, isokokoinen ja taitava ruuna.

Ofreya

Tamma syntynyt 2003. Pienikokoinen täysveriristeytys sekä hyppää, että liikkuu koulutunneilla. Käy pääasiassa hevostunneilla.

Ops

Tallille on lokakuussa 2010 tullut uusi hevonen, 7-vuotias trakehner-tamma Ops.

Pikku Waltiatar

Pulla on käynyt satunnaisesti tunteja useiden vuosien ajan, mutta siirtyi toukokuusta 2015 ratsastuskoulun omistukseen. Pulla on lahjakas hyppäjä ja mukava ratsastaa sileällä. Pullalla on upea kesällä 2014 syntynyt varsa Knuutilan Veikosta.

Pinewood Lennon "Lennon"

Lennon on Suomessa vuonna 2008 syntynyt ruuna I. Dartagnan ei. Zinntaler. Lennon on nuori, energinen ja erittäin kiltti ja tuli Soukkaan syksyllä 2014. Lennon on syyskauden 2014 vielä opettajilla koulutuksessa, mutta menee myös joitakin tunteja. Kilpaillut nuorten hevosten kouluratsastusluokissa.

Rossmore-HDC "Rosmo"

Tämä vuonna 2002 syntynyt irlantilainen kaikkiosaava ruuna tuli tallimme hevosten joukkoon tammikuussa 2012. Rosmo on lyhyessä ajassa onnistunut hurmaamaan kaikki järjevällä suhtautumisellaan kaikkeen. Rosmo on kiltti, se rakastaa hyppäämistä ja on osoittautunut oikeaksi helmeksi.

Walance

tamma Walance on syntynyt vuonna 2012 ja on energinen ja hienolaukkainen hevonen, joka kilpaillut esteratsastuksessa menestyksellä.

Soukan tallin ponit

Allgunnens Ärla

Ärla on 13v reipas ja iso (110cm) shetlanninponitamma, joka muutti meille helmikuussa 2016.

Arante

Eestinhevostamma, syntynyt 2009. Tämä iso ja pyöreä ponitamma käy enimmäkseen lasten tunneilla ja onkin hyvin rauhallinen. Esteiden hyppäämisestä innostuu yleensä ja saattaa olla hyvinkin vireä.

Aura

Eestinhevostamma Aura on syntynyt vuonna 2010. Todella kiltti ja hyvin koulutettu ponitamma. Reipas ratsastaa eli ei aloitteljoille.

Blinka van de Eindhoeven "Blinka"

Blinka on vuonna 1998 syntynyt risteytysponitamma, joka pienestä koostaan (säkä 138 cm) huolimatta on jopa aikuisten suosiossa. Blinka on kilpaillut paljon esteratsastuksessa ja on reipas ja jopa kuuma ratsastaa.

Brennabor Zorro's Pinoccio "Zorro"

10v herkkäluonteinen Welsh Cob, joka käy sekä poni- että hevostunneilla.

Chantal "Honey"

Hani on lokakuussa 2010 Soukkaan tullut saksalainen kimonkirjava pikkuponitamma. Tamma liikkuu todella hienosti ja on reipas ratsastaa.

Dua Katrina "Katri"

Katri on taitava poni, joka on kilpaillut aluetasolla este- ja kouluratsastuksessa. Se on kiltti ja tekee aina kaikkensa miellyttääkseen ratsastajaa.

Freya "Frepa"

Tallin historian toinen vuonohevonen. Nimikilpailussa nimen saanut pumpsea poni on monen lempiratsu tunneilla.

He'las Bella

Bella on vuonna 2008 syntynyt, pieni 125 cm korkea herkkä ja kaunis tamma. Bella liittyi tuntiponien joukkoon keväällä 2014.

Karlsson "Kake"

Syksyllä 2013 ponivalikoima kasvoi pienellä kirjavalla Karlsson - ruunalla. Karlsson on ruskeankirjava, syntynyt vuonna 2005 ja on säkäkorkeudeltaan 120 cm. Tämä poni sopii lasten tunneille ja isommillekin. Ponilla on hienot liikkeet ja kekseliäs luonne.

Lumi

Lumi on reipas ja herkkä poni. Sillä on kauniit liikkeet ja se on erikoisen värinen.

Zyrah "Sirkka"

Syksyllä 2013 talliin saapui pilkullinen Peppi-poni pienempien tunneille ja ponitalutuksiin. Zyrah on syntynyt vuonna 2003 ja on vain 110 cm säkäkorkeudeltaan.

Soukanpohjan Kipinä

Kipinä on ensimmäinen Soukassa syntynyt hevonen ja se syntyi Senioriderby -kilpailun iltana 24.5.2017. Ärlan varsa Kipinä asuu ensimmäisen vuotensa ponilaumassa Vihdissä, Islanninhevostalli Ofeigurissa.