Back

Asiakastiedote kevät 2022

KEVÄT 2022/ Espoonlahden Ratsastuskoulu Oy  
Hyvä ratsastuskoulumme asiakas,
Kevätkausi alkaa perjantaina 10.1.2022 ja päättyy26.6.2022, sisältäen kausikortilla 24 tuntia (alkeiskurssi 15h, alkeisjatko 20h). Ratsastusryhmät pyritään säilyttämään samoina kuinsyksyllä, mutta joitain muutoksia ryhmissä varmasti tapahtuu. Jos haluat vaihtaa ryhmääsi, ota yhteyttä opettajiin.

Meillä on alennetut kausikorttihinnat (alennusta saa heti liittymisen jälkeen) Lounais-Espoon ratsastajat ry:n jäsenille, joten seuraan liittyminen on kannattavaa. Jäsenyys tuo vakuutuksen lisäksi mm. alennusta kerhoista ja kesäkursseista ja mahdollisuuden osallistua seuran tapahtumiin. Suomen Ratsastajainliitto edellyttää säännöllisesti ratsastavien kuuluvan seuraan tai lunastavan itselleen ns Green Cardin. (Tilaukset ja lisätiedot www.ratsastus.fi/greencard) Seuraan liittymisessä kannattaa kysyä neuvoa ratsastuksenopettajilta ja tutustua seuran sivuihin ler.sporttisaitti.com. SUOSITTELEMME SEURAJÄSENYYTTÄ. 

Tämän kirjeen mukana tulee lasku kausikortista/kurssista. Laskun voi halutessaan jakaa kahteen yhtä suureen osaan. Mikäli jälkimmäinen erä maksetaan 15.3 mennessä, muistutusta korkoineen ei tule. Käyttäkää maksaessanne aina oikeaa viitenumeroa, jotta lasku kohdistuu varmasti oikein. Mikäli lopetat kauden kesken veloitamme käytetyistä/peruuttamattomista tunneista irtotuntihinnan sekä peruutusmaksun 45 euroa.   MIKÄLI EDELLISEN KAUDEN MAKSUJA ON RÄSTISSA, EI VOI VARATA PAIKKAA SEURAAVALLE KAUDELLE!  Hinnasto on nähtävissä kotisivuillamme!

Tuntien peruutuskäytäntö säilyy entisellään. Päivystysaika on ma-ke ja pe klo 14-15. Torstaisin tavoitat meidät vain tekstiviestillä tai meilitse. Tunnin voi peruuttaa ja korvaustuntia kysellä vielä samana päivänä päivystysaikaan numerosta 09 8012400., TEKSTIVIESTIT/Whatsapp NUMEROON 0505520641. Lauantain ja sunnuntain peruutukset samana aamuna klo 8 mennessä  Peruutuksen voi laittaa myös tekstiviestinä. Päivystysajan jälkeen peruutettua tuntia ei saa korvata. Mikäli peruutat sähköpostitse, tulee se tehdä viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamatonta /liian myöhään peruutettua tuntia ei voi korvata ja rästitunti tulee ratsastaa aina kahden viikon kuluessa peruutuksesta. Kaikki tunnit on ratsastettava aina saman kauden aikana. Sähköpostitse ja tekstiviestillä emme tarjoa rästejä. Keskeytettyä tuntia ei voi korvata.

Ratsastustunnin kesto ratsastajavaihtoineen on 60min, josta opettajan johdolla 45 min. Mikäli tunneista tai muusta toiminnastamme on kysyttävää, niin opettajamme ja muu henkilökuntamme on valmis vastaamaan ja auttamaan mahdollisuuksien mukaan. Yhteydenoton toivomme tapahtuvan työaikana työpuhelimiin tai henkilökohtaisesti. 

Tutustukaa myös ulkoilmoitustauluun, kotisivuihin ja facebook-sivuihin. Sivuilta löytyy aina informaatiota tulevista kursseista ja tapahtumista, mahdollisista korona-rajoituksista sekä muista  ratsastuskoulun ajankohtaisista asioista, mm pyhäpäivien korvaustunneista ja muista tuntimuutoksista. Ratsastuskoulun asiakkaiden pysäköinti hevostallin viereisellä alueella, johon tullaan hiekkatietä pitkin. Alue on merkitty virallisella liikennemerkillä. Huomioithan, että ajotie kartanon pihaan säilyy avoinna. Myös polkupyörät pois tallin piha-alueelta, Pyörätelineet löytyvät hevoskentän portin läheltä. 

HYVÄÄ RATSASTUSKAUTTA! 

T. Raija, Saara, Pia, Ellu, Veera, Amanda ja Nora
Espoonlahden Ratsastuskoulu oy, www.ratsastuskoulu.com                                                                               
Espoonlahdentie 14 , 02360 Espoo
info@ratsastuskoulu.com                                                                                                                       
Päivystysaika koululla arkisin klo 14-15 Puhelin 09 8012400, 050 5520641 ( päivystysajan ulkopuolella puhe– ja tekstiviestit)