Back

Asiakastiedote 2018

Hyvä ratsastuskoulumme asiakas,

Kevätkausi alkaa torstaina 12.1.2018 ja päättyy 30.6.2018, sisältäen kausikortilla 24 tuntia (alkeiskurssi 15h, alkeisjatko 20h). Ratsastusryhmät pyritään säilyttämään samoina kuin keväällä, mutta joitain muutoksia ryhmissä varmasti tapahtuu. Jos haluat vaihtaa ryhmääsi, ota yhteyttä opettajiin.
Meillä on alennetut hinnat Lounais-Espoon ratsastajat ry:n jäsenille, joten seuraan liittyminen on kannattavaa. Suomen Ratsastajainliitto edellyttää säännöllisesti ratsastavien ei-jäsenten lunastavan itselleen ns Green Cardin. Green Card tilataan helpoimmin suoraan Ratsastajainliitosta netin kautta. Tilaukset ja lisätiedot www.ratsastus.fi/greencard. Seuraan liittymisessä kannattaa kysyä neuvoa ratsastuksenopettajilta ja tutustua seuran sivuihin ler.sporttisaitti.com.

Tämän kirjeen mukana tulee lasku kausikortista/kurssista. Laskun voi halutessaan jakaa kahteen yhtä suureen osaan. Mikäli jälkimmäinen erä maksetaan 28.2 mennessä, muistutusta korkoineen ei tule. Käyttäkää maksaessanne aina oikeaa viitenumeroa, jotta lasku kohdistuu varmasti oikein. Mikäli lopetat kauden kesken veloitamme käytetyistä/peruuttamattomista tunneista irtotuntihinnan sekä peruutusmaksun 45 euroa. MIKÄLI EDELLISEN KAUDEN MAKSUJA ON RÄSTISSA, EI VOI VARATA PAIKKAA SEURAAVALLE KAUDELLE! Hinnasto on nähtävissä kotisivuillamme!

Tuntien peruutuskäytäntö säilyy entisellään. Päivystysaika on maanantaista perjantaihin klo 14-15. Tunnin voi peruuttaa ja korvaustuntia kysellä vielä samana päivänä päivystysaikaan numeroista 09 8012400 tai 050 5520641. Lauantain ja sunnuntain peruutukset samana aamuna klo 8 mennessä  Peruutuksen voi laittaa myös tekstiviestinä. Päivystysajan jälkeen peruutettua tuntia ei saa korvata. Mikäli peruutat sähköpostitse tai www-sivujemme palautelomakkeella, tulee se tehdä viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamatonta / liian myöhään peruutettua tuntia ei voi korvata ja rästitunti tulee ratsastaa aina kahden viikon kuluessa peruutuksesta. Kaikki tunnit on ratsastettava aina saman kauden aikana. Sähköpostitse ja tekstiviestillä emme tarjoa rästejä. Keskeytettyä tuntia ei voi korvata.

Ratsastustunnin kesto ratsastajavaihtoineen on 60min, josta opettajan johdolla 45 min. Mikäli tunneista tai muusta toiminnastamme on kysyttävää, niin opettajamme ja muu henkilökuntamme on valmis vastaamaan ja auttamaan mahdollisuuksien mukaan. Yhteydenoton toivomme tapahtuvan työaikana koululle joko puhelimitse tai henkilökohtaisesti.

Tutustukaa myös koulun kotisivuihin ja facebook-sivuihin. Sivuilta löytyy aina informaatiota tulevista kursseista ja tapahtumista, hevosista ja poneista sekä muista  ratsastuskoulun ajankohtaisista asioista, mm pyhäpäivien korvaustunnit ja muut mahdolliset tuntimuutokset. Ratsastuskoulun asiakkaiden pysäköinti hevostallin viereisellä alueella, johon tullaan hiekkatietä pitkin. Alue on merkitty virallisella liikennemerkillä. Huomioithan, että ajotie kartanon pihaan säilyy avoinna.

HYVÄÄ RATSASTUSKAUTTA! 

Toivottavat Raija, Saara, Nora ja Pauliina