Takaisin

Tiedote alkeiskurssilaisille! Huominen aloitus siirtyy alkamaan 25.1., muut kurssit alkavat normaalien aikataulujen mukaan! Lue lisää!

Hei tulevat alkeiskurssilaiset ja tukijoukot!
Huomenna piti alkaa alkeiskurssien klo 15-16, mutta opettajan tapaturman vuoksi aloitus siirtyy viikolla eli aloitus ma 25.1!
Torstain ja lauantain kurssit alkavat suunnitelman mukaan ( viikolla 3) ja perjantain kurssi 5.2.


Kurssilaiset kokoontuvat tallin sisäpihalla hieman ennen omaa tuntiaikaa ja opettajat noutavat oppilaat siitä. Koronatilanteen ja turvallisuuden vuoksi kaikilla maskit päällä(oppilailla ja saattajilla). Jokaisella kurssilaisella voi olla yksi saattaja mukana ja tämä saa tulla mukaan alkuinfoon toimistoon. Alkuinfon jälkeen oppilaat lähtevät opettajan kanssa talliin ja talliin ei enää pääse saattajia mukaan.Tämä turvallisuus- ja keskittymissyistä. 
Ensimmäinen tunti on talliteoriaa, hevostenkäsittelyä ja satulointia/muuta varustamista. Ratsastamaan lähdemme toisella tunnilla. 
Mikäli on oma kypärä, ota se mukaan jo ensimmäisellä kerralla. Mikäli ei niin sovitetaan kypärä tallin lainakypäristä (kurssin aikana ei tarvitse hankkia omaa, vaan kypärän saa lainata meiltä).
Muista varusteista kerromme ensimmäisellä tunnilla tarkemmin!
Oppilaat on vakuutettu.
Tervetuloa ratsastamaan, toivotaan poikkeusaikanakin mukavaa harrastamista ponien parissa ja huomioidaanhan ratsastuskoulun koronaohjeet!