Takaisin

Asiakastiedote 2017

Hyvä ratsastuskoulumme asiakas,
Kevätkausi alkaa torstaina 12.1.2017 ja päättyy perjantaina 30.6.2017, sisältäen kausikortilla 24 tuntia (alkeiskurssi 15h, alkeisjatko 20h). Ratsastusryhmät pyritään säilyttämään samoina kuin syksyllä, mutta joitain muutoksia ryhmissä varmasti tapahtuu. Jos haluat vaihtaa ryhmääsi, ota yhteyttä opettajiin.

Meillä on alennetut hinnat Lounais-Espoon ratsastajat ry:n jäsenille, joten seuraan liittyminen on kannattavaa. Suomen Ratsastajainliitto edellyttää säännöllisesti ratsastavien ei-jäsenten lunastavan itselleen ns Green Cardin. Green Card tilataan helpoimmin suoraan Ratsastajainliitosta netin kautta. Tilaukset ja lisätiedot www.ratsastus.fi/greencard. Seuraan liittymisessä kannattaa kysyä neuvoa ratsastuksenopettajilta ja tutustua seuran sivuihin ler.sporttisaitti.com.

Tämän kirje lähetetään sinulle myös kotiin ja kirjeen mukana tulee lasku kevätkauden kausikortista/kurssista. Laskun voi halutessaan jakaa kahteen yhtä suureen osaan. Mikäli jälkimmäinen erä maksetaan 15.3 mennessä, muistutusta korkoineen ei tule. Käyttäkää maksaessanne aina oikeaa viitenumeroa, jotta lasku kohdistuu varmasti oikein. Mikäli lopetat kauden kesken veloitamme käytetyistä/peruuttamattomista tunneista irtotuntihinnan sekä peruutusmaksun 45 euroa. MIKÄLI EDELLISEN KAUDEN MAKSUJA ON RÄSTISSA, EI VOI VARATA PAIKKAA SEURAAVALLE KAUDELLE! Hinnasto on nähtävissä täällä.

Tuntien peruutuskäytäntö säilyy entisellään. Päivystysaika on maanantaista perjantaihin klo 14-15. Tunnin voi peruuttaa ja korvaustuntia kysellä vielä samana päivänä päivystysaikaan numeroista 09 8012400 tai 050 5520641. Lauantain ja sunnuntain peruutukset samana aamuna klo 8 mennessä  Peruutuksen voi laittaa myös tekstiviestinä. Päivystysajan jälkeen peruutettua tuntia ei saa korvata. Mikäli peruutat sähköpostitse www-sivujemme palautelomakkeella, tulee se tehdä viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamatonta tai liian myöhään peruutettua tuntia ei voi korvata ja rästitunti tulee ratsastaa aina kahden viikon kuluessa peruutuksesta. Kaikki tunnit on ratsastettava aina saman kauden aikana. Sähköpostitse ja tekstiviestillä emme tarjoa rästejä. Keskeytettyä tuntia ei voi korvata.

Ratsastustunnin kesto ratsastajavaihtoineen on 60min, josta opettajan johdolla 45 min. Mikäli tunneista tai muusta toiminnastamme on kysyttävää, niin opettajamme ja muu henkilökuntamme on valmis vastaamaan ja auttamaan mahdollisuuksien mukaan. Yhteydenoton toivomme tapahtuvan työaikana koululle joko puhelimitse tai henkilökohtaisesti. 

Tutustukaa myös koulun kotisivuihin ja facebook-sivuihin. Sivuilta löytyy aina informaatiota tulevista kursseista ja tapahtumista, hevosista ja poneista sekä muista  ratsastuskoulun ajankohtaisista asioista, mm pyhäpäivien korvaustunnit ja muut mahdolliset tuntimuutokset. Ratsastuskoulun asiakkaiden pysäköinti hevostallin viereisellä alueella, johon tullaan hiekkatietä pitkin. Alue on merkitty virallisella liikennemerkillä. Huomioithan, että ajotie kartanon pihaan säilyy avoinna. 

HYVÄÄ RATSASTUSKAUTTA!  

Toivottavat Raija, Saara, Nora ja Pauliina
Päivystysaika koululla arkisin klo 14-15 Puhelin 09 8012400, 050 5520641 ( päivystysajan ulkopuolella puhe– ja tekstiviestit)